Елена Петровска

АВТОРКА/УРЕДНИЧКА КВИР

Слободарка без пасош.
Showers in glitter and kisses in pink, а во меѓувреме има пасија за споделен просперитет. Не љуби граници и лажен морал, ја слуша мама ама не става карминче. Ги сака луѓето кои ги прават утрата разбирливи. Не сака buzz зборови па ќе каже дека е women forward kind of person.

ЦИЦКИ, КВИР, ШТО?

B-PROJECT Е КВИР КРИТИКА НА ФОТОГРАФИЈАТА И ОПШТЕСТВОТО
Scroll to Top