Мартина Јанеска

АВТОРКА

Набљудува и се обидува да разбере што ги "движи" луѓето околу неа. Патува низ светови од Хогсворт и Алагезија преку Ентерпрајз па сѐ до американските културни пространства, секогаш со музика во уши и книга под рака. Верува дека поп културата може да го промени светот.

Sex Education – серијата што ми требаше кога бев тинејџерка

Клинката на Отис и Мејв покажува дека има потреба од таков тип на советување – како од искусни терапевти, така и од врсници. Затоа што не е сеедно дали доволно се познаваме себеси – емоционално и сексуално.
Scroll to Top