Сибел Амет

АВТОРКА

Оваа медуза мрази џандари и секаков апаратус на државна репресија. Често ненаспана, секогаш гладна и вечно во одбрана на оние кои се заборавени од општеството.

Случај на силувано девојче во Задар: Борба против системот кој понижува, уценува и лаже

Во овој момент најважно е да се прати порака за поддршка на девојчето, дека не е сама и да се прати предупредување за односот на системот кон сексуалното насилство и лицата кои го преживеале.
Scroll to Top