ФИЛМ

She’s Beautiful When She’s Angry

By Тимот на Медуза / 08/04/2020 / 0 Comments

Како е започнат вотриот феминистички бран и зошто тие победи се релеватни за нас денес?

Read More

И тогаш танцувавме (And then we danced)

By Тимот на Медуза / 24/03/2020 / 0 Comments

Страсна coming-of-age приказна од Тбилиси.

Read More

Портрет на жената во огнот (Portrait of a lady on fire)

By Тимот на Медуза / 11/03/2020 / 0 Comments

Со оглед на тоа што во периодот кој доаѓа ќе поминуваме повеќе време по дома, решивме да започнеме со нова рубрика: Филм на неделата.

Read More
Scroll to Top