Пиши ни

Имате идеја за есеј, колумна или кампања? Имате фолдери со веќе готови материјали кои чекаат да бидат објавени? Имате коментари и сугестии за нашата работа?

Стапете во контакт со нас на info@meduza.mk или преку понудениот формулар. Медуза е платформа која е достапна, отворена и расположена за различни видови на соработки и пријателства. Ве очекуваме!

Invalid Email
Scroll to Top