,

Магијата на Скопје Прајд 2021 низ фотографии

Галерија од Соња Ставрова и Наташа Величковска

IMG_5504

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Jun 28, 2021

Коментари
Scroll to Top