Промоција на Медуза

,

Промоција на Медуза

12 ноември (понеделник) е денот кога Медуза официјaлно се вдоми на meduza.mk. По тој повод организиравме кратка промоција и малку подолга прослава за добар почеток на новата феминистичка веб-платформа.

На промоцијата, главната уредничка Калиа Димитрова, ја објасни идејата зад Медуза, моменталната структура на страната и достапните рубрики. Промоцијата исто така беше начин да се испрати отворена покана до сите оние кои имаат интерес да се вклучат во платформата, преку испраќање на текст, личен проблем, искуство, идеја или сугестија за понатамошен развој или соработкa.

Погледнете ја галеријата на фотографии од промоцијата на Медуза, еден од многуте настани кои планираме да ги организираме за доближување на феминизмот и феминистичката мисла во македонското секојдневие.

ОБЈАВЕНО ОД:

Тимот на Медуза

Nov 14, 2018

Коментари
Scroll to Top