Ако видите нешто чудно – кажете нешто чудно

Можниот саундтрак за падот на патријархатот

128329127_762373754352905_1553538958850134040_o
Дискордиа 21 ноември 2020

 

 

 

 

 

Со музика од: Rroxymore, C.A.R., Jaguar Woman, Aquarian Jugs, Oni Ayhun, SHYGIRL, Muslimgauze, Yoko Ono, Laurel Halo, Arca.

 

ДISKORДIA е радио емисија која го бара можниот саундтрак за падот на патријархатот, базиран на уживање во сурф по пределите маргинализирани од големите комерцијално-културни конгломерати, а често главниот извор на нашата среќа, слобода, музика, ликови, политика и знаење. Музичко идентитетски проект на Стефан Богески и Ивана Драгшиќ.

 

Секоја сабота на Канал 103 од 18:00 – 20:00 часот

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Dec 1, 2020

Коментари
Scroll to Top