Diskopia x Дiskorдia Pride Month Mix w/ Ivana Dragsic & Stefan Bogeski

Послушајте ја емисијата и погледајте ја ако ваше задоволство се sexy moves

Screenshot (452)

Како сте? Се спремате ли за Skopje Pride? Во последното издание на DISKOPIA го правиме токму тоа – збориме за тоа што ќе се случува во сабота, што треба да понесеме, што ќе слушаме и со што ќе се прскаме.

Послушајте ја емисијата и погледајте ја ако ваше задоволство се sexy moves

 

featuring:
Stefan Bogeski
Ljubomir Faizov
Elena Petrovska
Јован Гаковски
Goran Popovski
Ivana Dragsiqi и други

 

 

@ Амок Радио

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Jun 24, 2021

Коментари
Scroll to Top