Дiskorдia 12

Можниот саундтрак за падот на патријархатот

129426315_766063557317258_735005968820298057_o

Современа музичка екскурзија низ електронската и квир сцена на Југоисточна Европа и Канада + малку запоставениот женски рап во ова издание на ДД. Артистка во фокус: Blerta Kosova, а и со музика од; Ivo dimchev, Yva & the Toy George, LYZZA, Cartel Madras, Thomas Von Party и други.

 

 

 

Секоја сабота на Канал 103 од 18:00 – 20:00 часот

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Dec 10, 2020

Коментари
Scroll to Top