Дiskorдia 14

Можниот саундтрак за падот на патријархатот

131913993_774541759802771_2756413092131985041_o

Последната ДД е онлајн, послушајте ја ако ја пропуштивте! 📡

Претпразнично расположение, корисни информации и музика од Lyra Pramuk, Chris Korda, Lena Platonos, Nazar, Desire Marea и други. 🎽

 

Среќни денови, од утре се подолги!!

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Dec 22, 2020

Коментари
Scroll to Top