И ти, дојде – Ники Џовани

Препев од англиски јазик: Калиа Димитрова

zholta boјa
И ти, дојде

НИКИ ЏОВАНИ

 

Бев во гужвата по другари

Бев во гужвата по љубов

Бев во гужвата по разбирање

 

Те најдов тебе

 

Бев во гужвата да липам

Бев во гужвата да се смеам

 

Ги избриша моите солзи

Ја сподели мојата среќа

 

Заминав од гужвата барајќи те

Заминав од гужвата барајќи се

Заминав од гужвата засекогаш

 

И ти, дојде

НАПИШАНО ОД:

Калиа Димитрова

Dec 16, 2022

Коментари
Scroll to Top