I’m Still Standing – Elton John

Пуштете музика и со среќа во третата недела на домашна изолација со Елтон.

DW1561470716still-standing-4k

После неколку недели паника, страв, неспиење или премногу спиење, социјална дистанца, домашна изолација, само-изолација, вонредна состојаба, многу групни муабети на месинџер, многу (многу) искористени филтри на инстаграм, караници по дома, успешни и неуспешни рецепти, хипохондрични и параноични напади, полициски час, обиди за состаноци од дома,  манијакално чистење, нови книги почнати и оставени и све можно што се прави по дома, еве сме, still standing after all this time.

Драги сите, пуштете музика и со среќа во третата недела на домашна изолација со Елтон ♥

 

 

#StayHome #StaySafe

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Mar 30, 2020

Коментари
Scroll to Top