Not Your Friend – Katerinha

Not your friend is a soulful jam that she and a couple of her friends turned into a Sunday anthem of self-appreciation. 

11

Katerinha живее и твори во Берлин, а веројатно се сеќавате на нејзината прва песна Trippin и прекрасениот видео спот, кој, меѓудругите локации, беше сниман во Македониумот во Крушево. По тој повод разговаравме со Катриња за нејзините музички инспирации, за музичката сцена во Берлин и за влијанието на пандемијата врз независните музичари.

Денес, ви ја претставуваме нејзината нова песна и видео “Not your friend”.

Not your friend is a soulful jam that she and a couple of her friends turned into a Sunday anthem of self-appreciation. 

 

 

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Jul 31, 2020

Коментари
Scroll to Top