Trans Visibility Playlist

Следи ја кампањата на TransFormA

Quay-Dash-Transphobic

Дiskorдia x Медуза x TansFormA со плејлиста за видливост на транс заедницата. Следи ја кампањата на TransFormA, ќе ти објаснат пак што е род, пол, родов идентитет…и пушти музика, не пуштај солза, машко си.

 

 

 

 

 

Дiskorдia
Ивана Драгшиќ
Стефан Богески

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Mar 28, 2019

Коментари
Scroll to Top