TRIPPIN – KATERINHA

Песна на неделата на Медуза е Trippin, првата песна на Katerinha која е комбинација од хипнотични вокали придружени со исто толку хипнотична кореографија.

91007971_1771866232963471_2238354530234269696_o

Очекувајќи го нејзиниот прв албум, имавме прилика да поразговараме со Katerinha за нејзините музички инспирации, музичката сцена во Берлин и за влијанието на пандемијата врз независните музичари. Уживајте во спотот снимено на локации во Македонија, Србија и Босна и Херцеговина.

 

 

НАПИШАНО ОД:

Вања Кирова

Apr 22, 2020

Коментари
Scroll to Top