ZEBRA KATZ – ISH/LOUSY/IN IN IN

Секако ќе уживаме!

Zebra-Katz-Header-Press

LESS IS MOOR доаѓа многу наскоро, а судејќи по досега понуденото ќе ни’ треба време да се соземеме од секој удар што ZEBRA KATZ го задава на здрвените тела. Секако ќе уживаме! Трите хипнотизирачки клупски химни, функционираат подеднакво катарзично и низ умните видеа. Бонус: проверете ја и една од гостинките на албумот – S Ruston која ја слушавме во ShortBus благодарение на BTKRSH.

 

 

 

 

 

 

 

Дiskorдia
Ивана Драгшиќ
Стефан Богески

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Feb 20, 2020

Коментари
Scroll to Top