Господ

Вид збор: Именка, машки род

 

  1. Господ Отецот е едно од лицата на Светото Тројство (во христијанството)
  2. Најголем непријател на жената*

 

 

 

*Уранија Пировска на јавната собраниска расправа за Закон за прекинување на бременоста

НАПИШАНО ОД:

Тимот на Медуза

Mar 5, 2019

Коментари
Scroll to Top